COVID VAI LYME ?

Valvojat:Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Waltari, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit:562
Liittynyt:Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta:Pyhtää
COVID VAI LYME ?

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » To Elo 19, 2021 12:47

https://www.lymedisease.org/covid-vs-ly ... mdlT7pemP4

Miksi odottaa 3 negatiivista COVID -testiä, jotta Lymen tauti otetaan huomioon?

COVID VAI LYME ?

Massachusettsin asukas nimeltä Mary Carey on kirjoittanut tärkeän mielipidekolumnin paikallislehdessään Greenfield Reporter .
Siinä hän kertoo, kuinka hänen miehensä sairastui heinäkuussa lukuisiin vakaviin oireisiin-mukaan lukien tyynyn hikoilu, väkivaltaiset vilunväristykset, pään ja niskan kipu. ja äärimmäinen väsymys.

Vaikka hänet oli rokotettu COVID -tautiin, pelättiin, että hän saattaa olla ”läpimurto”. Joten he testasivat hänet COVID -suhteen kolme kertaa - kaikki negatiivisia.

Lopulta, oireiden 17. päivänä, ensiapu lääkäri päätti testata hänet punkkien välittämien infektioiden varalta. Hän osoittautui positiiviseksi Lymen taudille ja babesioosille. (Sopiva märkä tyynyliina oli tärkeä vihje jälkimmäiselle.) Anaplasmoositestin tulokset ovat edelleen odottamassa, mutta myös lääkäri epäilee vahvasti sitä.

On selvää, että keskellä COVID -pandemiaa ja sen Delta -variantin nousua on helppo liittää siihen kaikki uudet oireet. Mutta kuten Marian tarina osoittaa, se on sudenkuoppa, jota meidän tulisi välttää.

Mass.govin, valtion verkkosivuston mukaan: "Yleisimmät punkkien välittämät sairaudet Massachusettsissa ovat Lymen tauti, babesioosi ja anaplasmoosi."
Suuren yleisön ja niiden lääkäreiden on tunnustettava tämä tosiasia. Lymen ja muiden punkkien välittämien tautien oireet voivat olla samoja kuin COVID-kuumeilla, vilunväristykset, kehon kivut ja väsymys. Ensimmäisen epäilyksesi (COVID) vahvistamatta jättäminen ei estä sinua harkitsemasta muita mahdollisuuksia.
Napsauta tätä ja lue Marian artikkeli.
LYMEN KOSKETUS kirjan on kirjoittanut Dorothy Kupcha Leland, LymeDisease.orgin varapresidentti ja viestintäjohtaja. Hän on kirjoittanut kirjan When Your Child Has Lyme Disease: A Parent's Survival Guide . Ota yhteyttä häneen osoitteessa dleland@lymedisease.org.

Vastaa Viestiin