Näyttelijä Mark Ruffalo kutsuu Lymen tautia "raaka, jatkuva"

Borrelioosiin sairastuneiden henkilökohtaisia kokemuksia taudista ja sen hoidosta.

Valvojat: Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit: 898
Liittynyt: Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta: Pyhtää

Näyttelijä Mark Ruffalo kutsuu Lymen tautia "raaka, jatkuva"

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » Su Touko 21, 2023 16:41

https://www.lymedisease.org/mark-ruffal ... 2jWpozzqZc

Hulkia näytellyt näyttelijä kutsuu Lymen tautia "raaka, jatkuva"

Näyttelijä Mark Ruffalo (alias The Hulk) on julkaissut sosiaalisessa mediassa henkilökohtaisesta kokemuksestaan ​​"julmasta, jatkuvasta" Lymen taudista.
Hän jakoi kommenttinsa Facebookissa, Twitterissä ja Instagram-jutussa.

Ruffalo rohkaisi ihmisiä katsomaan Lymen dokumenttia The Quiet Epidemic, joka on nyt saatavana suoratoistona AppleTV:ssä/iTunesissa, Amazon Prime Videossa ja Vimeossa on Demandissa.

Hän kutsui The Quiet Epidemicia "voimakkaaksi ja palkituksi palkitukseksi Lymen taudin piilotetusta epidemiasta ja voittoa tavoittelevasta terveydenhuoltojärjestelmästämme".
Hän lisäsi: "Henkilökohtaisen kokemuksen perusteella Lymen tauti voi olla julma, jatkuva ja väärin diagnosoitu. Terveydenhuoltoala on tässä taudissa paljon jäljessä. ”

Pop Sugar tarttui nopeasti tarinaan . Lifestyle-verkkosivustolla oli Ruffalo (ja hänen tukensa The Quiet Epidemicille) luettelossa julkkiksista, jotka ovat puhuneet julkisesti kokemuksistaan ​​Lymen taudista.

The Quiet Epidemic -elokuvantekijät sanoivat: "Meillä on kunnia saada hänen tukensa ja toivomme, että useammat julkkikset hyödyntävät alustaansa hyväksi, olipa kyse sitten Lymen taudista tai muista tärkeistä syistä."

Vastaa Viestiin