CRYPTOLEPIS LASTEN HOIDOSSA

Miten Borrelioosi ilmenee lapsilla ja nuorilla?

Valvojat:Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Waltari, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit:533
Liittynyt:Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta:Pyhtää
CRYPTOLEPIS LASTEN HOIDOSSA

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » La Huhti 24, 2021 17:36

https://aspire.care/featured/lyme-disea ... reatments/

Lue koko juttu esim. Google kääntääjää käyttäen.

Tohtori Lindsey Wells on naturopaattinen lääkäri. Tohtori Wells on keskittynyt käytäntöön lasten perusterveydenhuoltoon ja konsultatiiviseen hoitoon autismispektrihäiriön (ASD), PANS / PANDAS: n, muiden hermoston kehityshäiriöiden ja erilaisten kroonisten sairauksien suhteen. Hän käyttää hoitoja, mukaan lukien homeopatia, kasvitieteellinen lääketiede, nutraceuticals, ravitsemus, neuvonta ja vesiterapia. Tämä hoitomalli koskee jokaisen potilaan biokemiallisia, ravitsemuksellisia ja energisiä tarpeita yleisen terveyden parantamiseksi. Täydellinen elämäkerta ja lisätietoja on hänen verkkosivustollaan .

Vastaanotollamme yhdistämme perinteisiä hoitomuotoja, kuten antibiootteja, integroiviin hoitomuotoihin, kuten yrtteihin; mielestämme yrtit ovat erittäin tehokkaita. Ne ovat laajakirjoisia. Lapsillamme on useita infektioita, ei vain yksi, joten he ovat hieman monimutkaisia, mutta näiden rohdosvalmisteiden avulla voimme torjua useita infektioita yhdellä aineella. Lisäksi ne ovat turvallisempia pitkäaikaisessa käytössä, joten tunnemme olomme erittäin mukavaksi käyttää sitä pidempään. Pitkäaikainen käyttö voi olla kuukausia tai vuosia, riippuen sairauden vakavuudesta.

Tässä artikkelissa tarkasteltiin doksisykliiniä, koska se on Lymen taudin hoidon standardi. He havaitsivat sen olevan tehokas Borrelian aktiivista jakautumismuotoa vastaan, mutta se oli vähemmän tehokas biofilmeille ja piileville pyöristetyille kehomuodoille. Seuraavaksi he tarkastelivat doksisykliiniä yhdessä Baicaleinin kanssa, joka on aktiivinen ainesosa Kiinan Skullcapissa. Lisätietoja kiinalaisesta Skullcapista on edelleen tässä artikkelissa. Se on yksi suosikkini yrtteistä. He havaitsivat, että doksisykliinin ja Baicaleinin yhdistelmä lisäsi etuna mahdollisuutta hyökätä piilevään, pyöristettyyn muotoon, ei vain Borrelian aktiiviseen jakautuvaan spirokeetamuotoon. He havaitsivat myös, että doksisykliini yhdessä jodin kanssa osoitti etuja spiroketoihin sekä biofilmeihin. En puhu enempää jodista, koska tämän artikkelin painopiste on erityisesti yrtteissä. Se on ravintoaine, jota löytyy jodatusta suolasta, äyriäisistä tai merilevästä. Pidän parempana vaaleanpunaisesta Himalajan merisuolasta, koska siellä voi olla joitain jodijäämiä. Tämä on toinen esimerkki siitä, kuinka luonnollisista aineista voi olla hyötyä Lymelle, jopa yhdessä antibioottien kanssa.

Joten jälleen käytännössämme lisäämme antibioottien lisäksi usein yrttejä toivoen, että potilaat vieroitetaan lopulta antibiooteista, joten ne eivät ole heillä pitkään aikaan.
Cryptolepis

Cryptolepis sanguinolentaa on käytetty perinteisessä lääketieteessä malarian, tuberkuloosin, hepatiitin ja septikemian hoitoon
Sillä on osoitettu olevan voimakasta aktiivisuutta Borrelia burgdorferin paikallaan olevaa muotoa vastaan
Tämä on yksi Babesian (yleinen infektio) kasviperäisistä
Olen usein sisällyttänyt tämän rohdosvalmisteen PANS-lasten hoitosuunnitelmiin, kun heidän historiaansa sisältyy strep, Lyme ja Babesia erittäin menestyksekkäästi
Cryptolepisillä on seuraavat ominaisuudet:
Tulehdusta estävä
Sienilääke
Ameboottinen
Antibakteerinen

Vastaa Viestiin