TUTKIMUS HAVAITSI PUNKKIEN VÄLITTÄMÄN SAIRAUDEN TEINI-IKÄIISILLÄ JOTKA OVAT SAIRAALASSA MASENNUKSEN VUOKSI

Miten Borrelioosi ilmenee lapsilla ja nuorilla?

Valvojat:Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Waltari, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit:533
Liittynyt:Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta:Pyhtää
TUTKIMUS HAVAITSI PUNKKIEN VÄLITTÄMÄN SAIRAUDEN TEINI-IKÄIISILLÄ JOTKA OVAT SAIRAALASSA MASENNUKSEN VUOKSI

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » Ma Kesä 14, 2021 18:44

http://web-extract.constantcontact.com/ ... eMn9FtCfIU

KONEKÄÄNNÖS
Tutkimus havaitsee punkkien välittämän sairauden teini-ikäisillä, jotka ovat sairaalassa masennuksen vuoksi
Tohtori Dan Kinderlehrer
Kirjoittaja Daniel A.Kinderlehrer

Lähetin viime kuussa tälle verkkosivustolle artikkelin, jossa kuvataan Diane, teini-ikäinen tyttö, joka kärsii anorexia nervosasta. 1 Kuten kävi ilmi, hänellä oli Lyme-tauti ja hänellä oli samanaikainen Babesian, Bartonellan ja Mycoplasman tartunta. Hän reagoi hyvin antibiooteihin, ja kolme vuotta myöhemmin hänellä ei vielä ole todisteita syömishäiriöistä.

Tohtori Nancy Brown, kollegani, oli toimistossani yhden Dianen tapaamisen aikana, ja kommentoin Nancylle: "Eikö olisikaan hienoa, jos voimme testata anorexia nervosan kärsiviä ihmisiä punkkien välittämien infektioiden varalta? ”

"No", hän kertoi minulle, "olen lääketieteellinen konsultti asuinhoitokeskuksessa mielenterveysongelmista kärsiville nuorille. Katsotaanpa, voinko saada luvan tähän. "

Saimme yhteistyötä asuinkeskuksesta. Lisäksi IGeneX-laboratorio suostui testaamaan kymmenkunta potilasta maksutta Lymen, Bartonellan ja punkkien välittämän relapsoivan kuumeen (TBRF) varalta. Moleculera Labs suostui myös anteliaasti testaamaan potilaamme Cunningham-paneelilla. (Cunninghamin paneeli on verikoe, joka mittaa verenkierrossa olevien autovasta-aineiden tasoja, jotka liittyvät tiettyihin neurologisiin ja psykiatrisiin oireisiin.)

Masentuneiden nuorten testaus
Ei ollut vaikeaa saada 10 vapaaehtoista asuntokeskukseen. Kenelläkään ei ollut syömishäiriöitä, koska keskuksella ei ollut valmiuksia hoitaa sitä, mutta kaikilla 10 diagnosoitiin DSM-5-masennushäiriö, seitsemällä diagnosoitiin lisäksi yleistynyt ahdistuneisuushäiriö ja kolmella oli tehty vakavia itsemurhayrityksiä.

Lukuun ottamatta yhtä aihetta, jolla oli aiemmin diagnosoitu keliakia, kenelläkään ei ollut tunnettua fyysistä häiriötä. Kaikilla näillä teini-ikäisillä oli vakava psykologinen toimintahäiriö, joka vaati intensiivistä hoitoa kotona - he eivät voineet hakata sitä kotona tai käydä koulua.

Tässä löysimme 2 :

Lyme-taudin immunoblotti oli positiivinen IGeneX-kriteerien perusteella kolmelle teini-ikäiselle.
Testitulosten vapaampi tulkinta, joka oli yhdenmukaista useimpien Lyme-asiakirjojen analyysin kanssa, osoitti yhdeksällä olevan vasta-aineita Lymelle.
Bartonella-vasta-aineita havaittiin kolmessa ja raja-positiivisia neljännessä.
TBRF-vasta-aineita havaittiin neljällä koehenkilöllä ja raja-positiivisia kahdella muulla.
Streptococcus-vasta-aineita havaittiin kolmella koehenkilöllä ja raja-positiivisia neljännellä.
Cunninghamin paneeli oli positiivinen yhdeksässä kymmenestä teini-ikäisestä.
Todennäköisesti yhdeksällä kymmenestä oli vasta-aineita punkkien välittämiin infektioihin. Ja yhdeksällä kymmenestä oli todisteita autoimmuunisesta enkefaliitista.

Autoimmuuninen enkefaliitti on lääketieteellinen termi 'Brain on Fire': aivojen tulehdus, joka voi johtaa vakavaan mielialaan, käyttäytymis- ja kognitiivisiin häiriöihin.

Vastaa Viestiin