FOORUMEILLA OLEVAN TIEDON ETEENPÄIN VÄLITTÄMINEN

Lukekaa foorumin viesti ehdottomasti ennen kuin kopioitte sivuillamme olevia viestejä!

Valvojat: Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Waltari

Vastaa Viestiin
soijuv
Viestit: 3040
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 14:16

FOORUMEILLA OLEVAN TIEDON ETEENPÄIN VÄLITTÄMINEN

Viesti Kirjoittaja soijuv » Ti Helmi 10, 2009 09:42


Borrelioosijärjestön kotisivuilla www.borrelioosi.net sekä keskustelufoorumeilla olevat tutkimukset, artikkelit ja henkilökohtaiset kannanotot on tarkoitettu mahdollisimman monipuolisen tiedon välittämiseksi erityisesti järjestön jäsenille. Monipuolinen tieto mahdollistaa paremmin esim. omaa terveyttä koskevien päätösten tekemisen.

Keskustelufoorumeillamme on sekä tieteellistä tietoa että jäsenten henkilökohtaisia kokemuksia ja kannanottoja.

1. Mikäli esitätte foorumeilla esitettyä tieteellistä tietoa suullisesti tai kirjallisesti eteenpäin, on se esitettävä henkilökohtaisena tietona. Ette siis voi käyttää Borrelioosijärjestöä tai kenenkään järjestön jäsenen nimeä oman asianne edistämiseksi.

2. Voitte kopioida sivuille laitettuja tutkimuksia alkuperäisenä eli sillä kielellä millä ne on julkaistu, mutta ette voi välittää eteenpäin esim. tutkimuksista tehtyjä suomenkielisiä käännöksiä ilman käännöksentekijän antamaa lupaa.

3. Itsestään selvää on, että keskustelufoorumeilla esitettyjä henkilökohtaisia näkemyksiä ja kokemuksia ei ole lupa viedä eteenpäin lainkaan ilman viestin alkuperäisen lähettäjän antamaa lupaa siihen.

Vastaa Viestiin