Bransfield: IDSA:n OHJEET JÄTTÄVÄT HUOMIOTTA LYMEN TAUDIN PSYKIATRISET SEURAUKSET

Asiantuntijana Soile Juvonen TTT

Valvojat:Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Waltari, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit:562
Liittynyt:Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta:Pyhtää
Bransfield: IDSA:n OHJEET JÄTTÄVÄT HUOMIOTTA LYMEN TAUDIN PSYKIATRISET SEURAUKSET

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » La Elo 28, 2021 12:37

Tiedän että tämä on meille monelle arka asia. Monet meistä ovat saanet mielenterveys diagnooseja ennen Lymen taudin diagnosointia. Aiheesta on kuitenkin viime aikoina niin paljon tiedotettu että voimme rauhoittaa itseämme ja unohtaa sen että meidät on leimattu ja edelleen leimataan mielenterveyspotilaiksi. Tässä asia selvitetään ymmärrettävästi.

Bransfield: IDSA: n ohjeet jättävät huomiotta Lymen taudin psykiatriset seuraukset

Tohtori Robert Bransfield esitti seuraavan julkisen kommentin liittovaltion Tick-Borne Disease -työryhmän äskettäisessä kokouksessa.
Olen psykiatri New Jerseystä, joka on hoitanut tuhansia Lymen tautia sairastavia potilaita viimeisen 30 vuoden aikana. Olen myös tehnyt tutkimusta. Kolme asiaa, jotka haluaisin ottaa esille:
* Äskettäinen tutkimus osoittaa yksiselitteisesti, että Lymen tauti aiheuttaa mielenterveys ongelmia.
* Tämän työryhmän on oltava tarkempi TBD: n aiheuttamista psykiatrisista oireista.
* IDSA -ohjeet eivät tunnista tätä syy -yhteyttä.

Suosittelen seuraavaa
Työryhmän on kerättävä ja jaettava tietoa Lymen/TBD: n aiheuttamista psykiatrisista oireista.
Koska IDSA: n ohjeet eivät tunnista tätä syy -seuraussuhdetta, ne ovat vanhentuneita ja komitean on suositeltava, että kaikki liittovaltion viittaukset ja linkit niiden ohjeisiin poistetaan.

Äskettäinen artikkeli, jossa käytettiin Tanskan valtakunnallisen tietokannan 7 miljoonaa potilasta, julkaistiin American Journal of Psychiatry -lehdessä, joka on maailman ensimmäinen psykiatrinen lehti. Se osoitti syy -yhteyden Lymen ja minkä tahansa mielenterveyden häiriön, mielialahäiriöiden, itsemurhayritysten ja itsemurhan välillä.

On olemassa 400 muuta vertaisarvioitua aikakausilehtiartikkeli, jotka osoittavat syy-yhteyden punkkien välittämien sairauksien ja psykiatristen oireiden ja 73 dementian välillä. Mielisairaudet ovat tärkein syy vammautumiseen ja kuolemaan punkkien välityksellä.
TBD: n psykiatriset löydökset voivat sisältää kehityshäiriöitä, autismin taajuushäiriöitä, mielialahäiriöitä, masennusta, ahdistuneisuushäiriöitä, riippuvuutta, opioidiriippuvuutta, kognitiivisia häiriöitä, dementiaa, itsemurhaa, väkivaltaa ja muita vammoja.

Tämä on aiheuttanut kroonisia vammoja ja itsemurhia, huumeiden yliannostusta, auto -onnettomuuksista ja murhia.

Tämä työryhmä tarvitsee apua psykiatreilta, jotka ymmärtävät punkkien välittämiä sairauksia ja psykoimmunologiaa. Tärkeää on puuttua syy-yhteyteen punkkien välittämien sairauksien ja psykiatristen oireiden välillä ja jakaa nämä tiedot lainsäätäjille ja yleisölle.
Kun psykiatrinen sairastuvuus, kuolleisuus ja vammaisuus otetaan asianmukaisesti huomioon, se siirtää suuresti riskin / hyödyn kliinisessä päätöksenteossa, johon liittyy diagnoosi ja hoito.

American Psychiatric Associationin ohjeet tunnustavat tämän yhteyden, mutta IDSA:n ohjeissa ei oteta huomioon Lymen taudin psykiatrisia seurauksia. Siksi nämä ohjeet ovat vanhentuneita, tieteettömiä ja vaarallisia.

Työryhmän on suositeltavaa poistaa kaikki liittohallituksen linkit ja viittaukset näihin ohjeisiin.
Robert Bransfield, MD, DLFAPA, International Lyme and Associated Diseases Society -yhtiön entinen presidentti, on kansainvälisesti tunnustettu asiantuntija Lymen taudin vaikutuksesta mielenterveyteen.

Napsauta tätä saadaksesi tohtori Bransfieldin luettelon 473 vertaisarvioidusta artikkelista, jotka tukevat todisteita Lymestä ja muista punkkivälitteisistä sairauksista, jotka aiheuttavat neuropsykiatrisen sairauden: Luettelo viittauksista
Aiheeseen Liittyvät Julkaisut:
Tohtori Bransfield kertoo NY -senaattoreille psykiatrisen Lymen taudin todellisuudesta
LYME KOSKETTI: Psykiatrisen Lymen taudin huomiotta jättäminen vaarallamme
LYMEPOLICYWONK: IDSA Lyme Guidelines - julistelapsi ohjeiden uudistamiseen? Lääketieteen instituutin mukaan IDSA Lymen ohjeet korostavat muutostarvetta
IDSA Lymen ohjeet poistettu NGC: stä; ILADS -ohjeet ovat edelleen siellä.

Vastaa Viestiin