REKISTERÖITYMINEN KESKUSTELUFOORUMILLE

Tervetuloa Suomen Lyme Borrelioosi ry:n jäsenkeskustelufoorumille. Klikkaamalla yläpuolella olevaa linkkiä, löydät yksityiskohtaiset ohjeet rekisteröitymisestä.


Valvojat: Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Waltari

Vastaa Viestiin
borrelioosi

REKISTERÖITYMINEN KESKUSTELUFOORUMILLE

Viesti Kirjoittaja borrelioosi » Ti Tammi 20, 2009 12:04

Päivitetty 17.12.2018 sähköpostiosoitteen osalta

Suomen Lyme Borrelioosi ry:n jäsenet voivat rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen hyväksytään jäsenmaksusuorituksen näkyessä järjestön pankkitilillä tai maksukuittia esittämällä. Jäseneksi liittymisestä löydät lisätietoa sinisestä yläpalkista "liity jäseneksi" tai menemällä kotisivujen http://www.borrelioosi.net kautta samaan linkkiin.

1. Rekisteröityminen tapahtuu sivulta
index.php?sid=102613073111e46a2aa6a6405cac7450.
Klikkaa ensin Pikalinkit vasemmalla ja sitten Rekisteröidy. Ensimmäisen sivun alalaidasta klikkaa "Hyväksyn ehdot". Seuraavalla sivulla täytetään rekisteröitymislomake. Seuraa ohjeita.

2. Rekisteröitymisesi tullessa perille tarkistetaan että olet maksanut liittymismaksun jonka jälkeen käyttäjätunnuksesi Jäsenfoorumille aktivoidaan.
HUOM: Rekisteröitymisen yhteydessä sinulle tuleva Tervetuloa-viesti on ohjelman automaattinen ilmoitus rekisteröitymisestä. Siksi on tärkeää, että noudatat tarkoin ohjeita.

Huom! Rekisteröitymislomakkeessa pakollisesti täytettäviä kohtia ovat vain tähdellä merkityt kentät eli lomakkeen ylin osio. Muut osiot ovat vapaehtoisia.

Vastaa Viestiin