OHJEITA JA VASTAUKSIA

Suomen Lyme Borrelioosi ry on valtakunnallinen Borrelioosiin ja ...

Valvojat: Jatta1001, Borrelioosiyhdistys

Vastaa Viestiin
Sailairina
Viestit: 565
Liittynyt: Ma Tammi 19, 2009 16:04
Paikkakunta: Kaarina

OHJEITA JA VASTAUKSIA

Viesti Kirjoittaja Sailairina » Ti Marras 13, 2012 11:37

[i]Päivitetty 17.12.2018[/i]

[b]Miksi en voi kirjautua sisään?[/b]
Oletko rekisteröitynyt? Sinun täytyy rekisteröityä voidaksesi kirjautua sisään.
[color=#BF0040]Huom: vain Suomen Lyme Borrelioosi ry:n jäsenten rekisteröityminen hyväksytään eli käyttäjätunnus aktivoidaan.[/color]

Onko sinulla porttikielto järjestelmään (mikäli on, tästä näytetään viesti sinulle)? Mikäli näin on, sinun täytyy ottaa yhteyttä järjestelmän ylläpitoon selvittääksesi syyn. Jos olet rekisteröitynyt, etkä ole porttikiellossa, etkä silti voi kirjautua sisään tarkista vielä kerran käyttäjätunnus ja salasana. Yleensä ongelma on näissä. Mikäli ei, niin ota yhteyttä järjestelmän ylläpitoon suomenlymeborrelioosi@borrelioosi.net.


[b]Miksi en voi rekisteröityä?[/b]
Ehkä sinun ei tarvitsekaan. Voit lukea foorumia ilman rekisteröitymistä lukuun ottamatta täysin suljettua aluetta Jäsenfoorumi.
Rekisteröinti antaa käyttöösi lisäominaisuuksia kuten kirjoittaminen, yksityisviestit, sähköpostin lähetys muille käyttäjille, jäsenlehtien selaamisen, Tieto- ja Jäsenfoorumille pääsyn jne. Rekisteröityminen vie vain hetken ja se on suositeltavaa yhdistyksen jäsenille. Huom: vain Suomen Lyme Borrelioosi ry:n jäsenten rekisteröityminen hyväksytään eli käyttäjätunnus aktivoidaan.


[b]Unohdin salasanani![/b]
Ei paniikkia! Vaikka salasanaasi ei voi selvittää, se voidaan resetoida. Tehdäksesi tämän siirry kirjautumissivulle ja klikkaa Unohdin salasanani, seuraa ohjeita tai ota yhteyttä suomenlymeborrelioosi@borrelioosi.net ja ongelma on tuota pikaa hoidettu.


[b]Rekisteröidyin mutta en voi kirjautua![/b]
[color=#BF0040]Tarkista ensin, että olet Suomen Lyme Borrelioosi ry:n jäsen [/color]ja että käytät oikeaa käyttäjätunnusta ja salasanaa (huom. isot ja pienet kirjaimet, CAPS LOCK). [i]Foorumille rekisteröityminen ei ole sama asia kuin yhdistyksen jäsenyys.[/i]

Jos kyse ei ole tästä, niin ehkä käyttäjätunnustasi ei vielä ole aktivoitu? Järjestelmä vaatii jokaisen uuden käyttäjän erillisen aktivoinnin ylläpitäjän toimesta. Aktivoimme uusien käyttäjien tunnuksia kerran päivässä, mutta toisinaan aktivoimisessa voi vierähtää tovi. Uusien käyttäjätunnusten aktivointi edellyttää että liittymismaksu on maksettu. Esim. viikonloppu hidastaa maksujen näkymistä yhdistyksen pankkitilillä.

Oletko varma, että olet toiminut ohjeiden mukaisesti eli
• olet ongelmatilanteissa ilmoittanut sähköpostiosoitteeseen suomenlymeborrelioosi@borrelioosi.net käyttäjätunnuksesi ja nimesi, jotta jäsenyyden tarkistaminen on mahdollista? Tai käyttänyt Ota yhteyttä toimintoa yhdistyksen kotisivulla.
• olet maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun?
• Mikäli et ole yhdistyksen jäsen, rekisteröitymistäsi ei hyväksytä ja käyttäjätunnus poistetaan muutaman päivän kuluessa. Jos olet aikeissa liittyä jäseneksi, lähetä nimesi ja yhteystietosi suomenlymeborrelioosi@borrelioosi.net.


[b]Rekisteröidyin kauan sitten mutta en pääse enää kirjautumaan?[/b]
Yleisimmät syyt tähän ovat; annoit väärän käyttäjätunnuksen tai salasanan tai ylläpito on poistanut käyttäjätunnuksesi jostain syystä. Jälkimmäisessä tapauksessa et ehkä ole kirjoittanut mitään tai et ole huolehtinut jäsenmaksusi suorittamisesta? On yleistä, että järjestelmät poistavat käyttäjiä, jotka eivät ole kirjoittaneet mitään ja jäsenmaksujen ollessa maksamatta jäsenetuudet lopetetaan.
Ota yhteyttä ylläpitoon suomenlymeborrelioosi@borrelioosi.net.


[b]Mistä löydän yhteystiedot?[/b]
Kotisivujen kohdasta ”Yhteystiedot”

Rekisteröityneet käyttäjät voivat klikata foorumin puolelta jokaisessa kategoriassa näkyviä sinisellä kirjoitettuja nimimerkkejä. Nimimerkin avautuessa voit valita yksityisviestin lähettämisen tai sähköpostin lähettämisen.

Vastaa Viestiin